Horoscopul zilei de 22 iunie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iunie 2021

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți crează întotdeauna o stare de disconfort. Deși știi că cel de lângă tine este întotdeauna înțelegător cu privire la alegerile pe care le faci, uneori ai tendința de a mușamaliza anumite lucruri doar pentru a evita să îl rănești. Ești mult prea protectivă!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iunie 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată. În această perioadă din viața ta ești mult mai pregătită pentru acțiune.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iunie 2021

Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Ai tendința de a acționa impulsiv, de a te lăsa condusă de emoții puternice și un astfel de comportament poate fi riscant în anumite situații.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iunie 2021

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Nu vrei să mai ai parte de dramă în viața ta. Te focusezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iunie 2021

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o totală monotonie. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iunie 2021

Te consideri o persoană altruistă și empatică. Te irită orice tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social. Ești de părere că anumiți colegi de serviciu au o influență negativă asupra stării tale de spirit.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iunie 2021

Este evident faptul că ești destul de obosită din punct de vedere emoțional. Jupiter, ”gardianul” vieții tale interioare, te va face să privești lucrurile cu alți ochi. Îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iunie 2021

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iunie 2021

Te simți obosită psihic. Te simți rănită sau vulnerabilă în raport cu orice se întâmplă în jurul tău. Această stare emoțională pe care o resimți poate fi luată drept un indiciu că ai nevoie de repaus și de odihnă. Vacanța în care urmează să pleci alături de partener te va ajuta să îți refaci forțele, cu siguranță.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iunie 2021

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care apare periodic între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iunie 2021

Având în vedere că ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Perioada aceasta este destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Au loc multe schimbări bruște de situații și de energii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iunie 2021

Chiar dacă ești de părere că a vorbi despre sine este indicat în situațiile conflictuale, nu sunt mulți cei care își doresc să te asculte. Energia haotică pe care o resimți astăzi în jurul tău este posibil să îți adâncească starea de apatie.
Articole astro