Horoscopul zilei de 22 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iunie 2019

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iunie 2019

Pentru a excela pe noua poziție pe care vei fi numită cât de curând, va trebui să te adaptezi repede schimbării. Ai de partea ta toate avantajele pentru ca acest lucru să fie posibil, însă este important să nu pierzi din vedere sursa motivației care îți susține acțiunile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iunie 2019

Este evident faptul că ești destul de obosită din punct de vedere emoțional. Jupiter, ”gardianul” vieții tale interioare, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iunie 2019

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate. După-amiaza o petreci în compania unor oameni dragi care îți oferă răspunsuri importante la unele întrebări.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iunie 2019

Agitația din jurul tău din aceste zile te face să treci printr-o serie de stări pe care nu le înțelegi. Pe alocuri, ajungi să fii chiar invidioasă pe viața altora deoarece consideri că ei au ceea ce ai tu mai mare nevoie, armonie și echilibru. Nu te lăsa acaparată de aparențe!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iunie 2019

Încrederea în sine îți dă multă forță psihică și vitalitate. Acest sfârșit de săptămână aduce armonie în viața ta personală. Legătura emoțională pe care o ai cu partenerul este esențială pentru echilibrul tău interior, dar și anumite prietenii de care ai parte îți oferă o oază de liniște.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iunie 2019

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți pe alocuri în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iunie 2019

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iunie 2019

Migrenele au revenit și tu nu reușești să îți dai seama care este cauza lor. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp. Nici la birou lucrurile nu sunt diferite. Toți colegii trec prin perioade dificile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iunie 2019

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iunie 2019

Nivelul de adrenalină pe care îl resimți astăzi te ajută să faci față presiunilor sociale de care ai parte. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iunie 2019

De mult timp nu mai iei în seamă părerile sau sfaturile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie și acest lucru se va întâmpla odată cu sfârșitul acestei săptămâni agitate.
Articole astro