Horoscopul zilei de 22 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iunie 2018

Îți place foarte mult să fii provocată din punct de vedere profesional. Colegii cu care lucrezi se încred mereu în capacitatea ta de analiză a situațiilor limită. Practic tu ești cea mai dorită persoană din departament atunci când lucrurile scapă de sub control.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iunie 2018

Primești o veste rea de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Această zi va fi peste măsură de provocatoare chiar și pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iunie 2018

Toți așteaptă ceva de la tine. În plan personal simți un blocaj a cărui sursă nu reușești să o depistezi. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp. Indiferent însă de dispoziția pe care o ai, reușești să faci din această zi una reușită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iunie 2018

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iunie 2018

În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci. Viața de acasă este adusă în mijlocul acțiunii de la birou și totul se desfășoară în defavoarea ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iunie 2018

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iunie 2018

La birou ai nevoie de o gândire limpede pentru a profita de toate oportunitățile care apar. Deși anumite contexte în care te afli te scot forțat din zona de confort, nu te simți depășită de ceea ce se întâmplă. Acționezi mereu cu prudență și calmitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iunie 2018

Mai ales atunci când ai nevoie de încredere și devotament, așteaptă-te să fii dezamăgită! Asteptările pe care le proiectăm asupra celorlați ne dictează întreaga viața. A ajunge să fii independent din punct de vedere emoțional este un lucru greu de atins și mult mai dificil de menținut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iunie 2018

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament defensiv. Cu toate astea, știi să îți menții poziția intactă pentru că nu are rost să creezi discuții în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iunie 2018

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iunie 2018

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să fii singură pentru a-ți focaliza atenția spre lucrurile care trebuie rezolvate fără amânare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iunie 2018

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane au tendința să te motiveze. Bazează-te pe prieteni în acest sfârșit de săptămână. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce o sursă incontestabilă de vitalitate.
Articole astro