Horoscopul zilei de 22 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iulie 2022

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iulie 2022

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o totală monotonie. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iulie 2022

Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate. După-amiaza o petreci în compania unor oameni dragi care îți oferă răspunsuri importante la unele întrebări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iulie 2022

Ai senzația că ai ajuns să îți însușești nevoile partenerului romantic. O astfel de iubire toxică va ajunge să vă ruineze amândurora existența. Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești trebuie să te ajute să îți dai seama că nu deții controlul asupra a tot ceea ce se petrece în jurul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iulie 2022

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iulie 2022

Ai nevoie de autenticitate și de vibrații pozitive în jurul tău, însă această stare de spirit nu este ușor de obținut. Este nevoie de o gândire echilibrată și de flexibilitate. Astăzi o să cunoști persoane care te vor cuceri prin personalitatea lor captivantă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iulie 2022

Compromisul este ca un fel de mecansim de apărare pentru tine. Ai nevoie de el pentru a face față stărilor de frustrare. Deși crezi despre tine că ai reușit să manageriezi destul de bine anumite emoții devastatoare, deciziile și modul în care ți s-a desfășurat viața îți arată contrariul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iulie 2022

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iulie 2022

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iulie 2022

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană pe care ai întâlnit-o recent încep să se intensifice. Deși nu te simți pregătită pentru o relație romantică, lași lucrurile să decurgă de la sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iulie 2022

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte care te afectează în mod direct, respectul față de cei din jur te înfrânează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iulie 2022

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.
Articole astro