Horoscopul zilei de 22 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iulie 2021

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care apare periodic între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iulie 2021

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iulie 2021

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în cei din jur nu este de bun augur. Aceștia au tendința să te excludă din discuții sau aleg să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți onest pentru ceea ce îți dorești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iulie 2021

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iulie 2021

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Îți este foarte greu să accepți ca relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iulie 2021

Pe plan emoțional știi să-ți folosești logica pentru a răspunde întrebărilor care ți se pun. Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Nu mai fii atât de exigentă cu propria persoană!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iulie 2021

Ca-ntotdeauna, te lași condusă de ceea ce simți și de cele mai multe ori ajungi să îți regreți acțiunile. În perioada aceasta pot avea loc schimbări importante în viața ta atât timp cât vei avea răbdare și vei ști când să faci următorul pas. Profită de toate oportunitățile pe care le ai în prezent!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iulie 2021

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iulie 2021

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iulie 2021

Prietenii sunt importanți pentru tine Ei reprezintă principala sursă de energie pozitivă, dar în același timp, implicarea și dedicarea absolută pe care le-o aloci sunt distrugătoare pentru tine. Viața pare că te provoacă mult într-un sens negativ și îți oferă tot felul de motive pentru a fi deprimată și dezamăgită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iulie 2021

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, persoanele cheie din viața ta vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce întotdeauna o doză incontestabilă de vitalitate și energie pozitivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iulie 2021

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.
Articole astro