Horoscopul zilei de 22 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iulie 2020

Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit, mai ales atunci când este vorba de tine. Pe alocuri, ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iulie 2020

Nimic din comportamentul tău nu exprimă altceva în-afară de o afecțiune profundă pentru partenerul de viață. Curiozitatea de care dai dovadă mereu te ajută să te faci remarcată la birou. Mai mult decât atât, sunt persoane care își pun destul de multe întrebări în ceea ce te privește.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iulie 2020

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales în plan profesional. Nimic din ceea ce faci nu are mai mare consistență ca atunci când este vorba de propriul confort.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iulie 2020

Astăzi îți menții vitalitatea pentru mult timp și astfel vei reuși să te focusezi pe ceea ce trebuie să faci la birou. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată în procesul decizional. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iulie 2020

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iulie 2020

Prezența ta la tot felul de evenimente sociale nu îți este pe plac. Cu toate astea, o faci în interes profesional sau pentru a-ți lărgi orizonturile în carieră. Ai nevoie să cunoști oameni noi. În acest proces de ”exploatare” socială este important să nu uiți de partea de care tu ești responsabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iulie 2020

Iubești obiectivele clare deoarece acestea îți definesc cu adevărat personalitatea. În ciuda acestui aspect, ești forțată de împrejurimi să plutești în derivă cu privire la mai multe proiecte personale importante. Indiferent de ceea ce se întâmplă în momentul de față, trebuie să îți păstrezi intactă încrederea în reușită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iulie 2020

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are o rezolvare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iulie 2020

Chiar dacă este mijloc de săptămână, reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte la birou și acestea nu sunt puține. Acasă, în familie, nici măcar nu trebuie să îți mai pui problema dacă cei dragi te acceptă exact așa cum ești. Știi că ai susținerea lor necondiționată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iulie 2020

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți pe alocuri în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iulie 2020

Astăzi ai oportunitatea de a spune celor din jur tot ceea ce gândești. Profită de această așezare a lucrurilor! A venit momentul să ai mai multă încredere în ceea ce simți. Lucurile se îmbunătățesc destul de mult și pe plan financiar. Astăzi vei reusi chiar și să te odihnești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iulie 2020

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.
Articole astro