Horoscopul zilei de 22 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iulie 2019

Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Te lași ghidată doar de emoții! Acest mod de a acționa dăunează peste măsură echilibrului tău interior. Această zi aduce destul de multe conflicte în cadrul echipei de la birou.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iulie 2019

La birou ai nevoie de o gândire limpede pentru a profita de toate oportunitățile care apar. Deși anumite contexte în care te afli te scot forțat din zona de confort, nu te simți depășită de ceea ce se întâmplă. Acționezi mereu cu prudență și calm.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni  - horoscop azi, 22 iulie 2019

Persoanele din jurul tău blamează necontenit tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament defensiv, dar nu alegi să îți spui punctul de vedere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iulie 2019

Având în vedere că îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi să fii tu cea care face compromisuri. Întotdeauna. Este posibil ca această empatie și anulare absolute să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iulie 2019

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iulie 2019

Ai standarde mult mai ridicate cu privire la relațiile sentimentale. Datorită acestui lucru îți va fi mult ușor să eviți dezamăgirile. Începi să îți dai seama când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane. Armonia se așterne și în viața de familie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iulie 2019

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau aleg să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți onest pentru ceea ce îți dorești.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iulie 2019

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Acest comportament ajunge să reprime părți importante ale personalității tale, iar starea de irascibilitate nu va întârzia să apară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iulie 2019

Mai ales atunci când ai nevoie de încredere și devotament, așteaptă-te să fii dezamăgită. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iulie 2019

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Nu mai fii atât de exigentă cu propria persoană! Compasiunea în raport cu noi înșine denotă iubire și apreciere de sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iulie 2019

Dacă ești într-o relație, astăzi așteaptă-te la câteva dispute aprinse. Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană pe care abia ai întâlnit-o încep să se intensifice. Deși nu te simți pregătită pentru o relație romantică, lași lucrurile să decurgă de la sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iulie 2019

Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor. Indiferent de ce va fi însă, știi că ai alături persoane care te susțin necondiționat.
Articole astro