Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 iulie 2018

Nivelul de adrenalină pe care îl resimți astăzi te ajută să faci față presiunilor sociale de care ai parte. Toți așteaptă ceva de la tine. În plan personal simți un blocaj a cărui sursă nu reușești să o depistezi. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există în prezent între tine și partener.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 iulie 2018

Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Ai parte de provocări încă de dimineață. Chiar dacă este weekend, primești o veste rea de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte nu le poți controla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 iulie 2018

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul și în tot ceea ce facem zi de zi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 iulie 2018

Relațiile de prietenie pe care le ai în acest moment sunt cheia împlinirii tale emoționale. Prietenii te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci în această perioadă. Astăzi nu ești deloc dornică să faci lucruri pentru tine sau cei din jur. Ai mare nevoie de relaxare și odihnă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 iulie 2018

Chiar dacă uneori te simți îndreptățită să faci acest lucru, nu este indicat să devii egoistă în raport cu cei din jur. Nevoile celorlalți sunt la fel de importante ca și ale tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să le accepți, și dacă stă în putearea ta, să ajuți la îndeplinirea lor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 iulie 2018

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești și să faci lucruri care îți fac plăcere sau te relaxează.    

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 iulie 2018

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 iulie 2018

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 iulie 2018

Te lași condusă de intuiție în toate planurile vieții. Acționezi corect. Ești foarte implicată și dedicată relației pe care o ai. Mai ales în această zi, nu îți plac conflictele și de aceea eviți să te implici în discuții în contradictoriu cu cei dragi din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 iulie 2018

Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubită se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de aceasta perioadă. Această zi de weekend se află sub influența puternică a lui Jupiter. Provocările vor fi prezente, dar nu te vor scoate din zona de confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 iulie 2018

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în cei din jur nu este de bun augur. Aceștia au tendința să te excludă din discuții sau aleg să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți onest pentru ceea ce îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 iulie 2018

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.
Articole astro