Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Pentru a nu te încărca negativ, este important să fii mai tolerantă cu cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Ideile pe care le ai se pare că nu prind forma pe care ți-o dorești. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei zile pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Încercând să faci întotdeauna lucrurile de una singură, te lași captivă în față eșecului. Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Atunci când vrei să te faci auzită, expune-ți intențiile într-un mod clar și concis!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Chiar dacă atmosfera din jurul tău este mult prea încordată față de ceea ce ai avea tu nevoie, reușești să te ”sustragi” în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să îți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. În perioda următoare, alegerile din viața personală vor fi nedefinite. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în astăzi. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care se încred în abilitățile tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Ziua aceasta de mijloc de săptămâna aduce pentru tine o serie de începuturi. Energia pe care o poartă cu ele te va forța să fii precaută în alegeri și acțiuni. Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, însă procesul pe care îl presupune orice reușită este ceea ce ai tu nevoie pentru a simți intensitatea lucrurilor. Indiferent de context, este important că reușești să îți menţii motivaţia la cote maxime.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 ianuarie 2020

Astăzi nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai grijă la excese de orice fel. Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac.
Articole astro