Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deoarece îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi din nou să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, persoanele cheie din viața ta vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce întotdeauna o doză incontestabilă de vitalitate și energie pozitivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Crezi în reconectarea emoțională cu anumite persoane din trecutul tău și vei face pași importanți spre acest proces. Este important să fii mai recunoscătoare pentru tot ceea ce îți este dat să trăiești deoarece doar o astfel de deschidere sufletească te poate ajuta să treci peste toate obstacolele de care ai parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Ești o fire pragmatică și devii foarte clară atunci când vine vorba de limitele pe care cei din jur încearcă să le depășească. Nu ai nevoie să ți se demonstreze lucruri deoarece nu crezi într-o astfel de dinamică a relațiilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Pe parcursul acestei zile nu vei putea controla, sub nicio formă, intensitatea cu care vei resimți tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Chiar dacă ești conștientă că este important să fii mai temperată, ”arunci” asupra tuturor evenimentelor din viața ta, o viziune dramatică. Nu totul este atât de negru precum pare!  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Schimbarea este inevitabilă pentru fiecare dintre noi. Chiar dacă îți este greu să accepți acest lucru, lucrurile se întâmplă în propriul lor ritm, oricât de mult ne chinuim noi să aducem în prim planul vieții diverse aspecte care ne interesează mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Eclipsa Lunii care are loc în această perioadă te îndeamnă să fii mai onestă în ceea ce privește lucrurile sau persoanele din viața ta. Ai nevoie de autenticitate și de vibrații pozitive în jurul tău, însă această stare de sine nu este ușor de obținut. Este nevoie de o gândire echilibrată și de flexibilitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană” în jur. Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să ai constant încredere în sine. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Îți place foarte mult să fii provocată din punct de vedere profesional. Colegii cu care lucrezi se încred mereu în capacitatea ta de analiză a situațiilor limită. Practic tu ești cea mai dorită persoană din departament atunci când lucrurile scapă de sub control.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Această zi va fi peste măsură de provocatoare chiar și pentru tine și vei fi nevoită să iei decizii radicale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 ianuarie 2019

Te lași influențată de tot ceea ce se întâmplă în jur, iar unele lucruri chiar nu te vizează sub nicio formă. Pe alocuri ai tendința să crezi că orice persoană cu care interacționezi are ceva de spus la adresa ta. Nu întotdeauna este vorba despre tine! Acest raționament denotă o lipsă îngrijorătoare de încredere în sine.  
Articole astro