Horoscopul zilei de 22 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 februarie 2022

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 februarie 2022

Cariera ta se află într-un impas creat chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru. Marte îți dă astăzi curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 februarie 2022

De mult timp nu mai iei în seamă părerile sau sfaturile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie și acest lucru se va întâmpla odată cu sfârșitul acestei săptămâni agitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 februarie 2022

Migrenele au revenit și tu nu reușești să îți dai seama care este cauza lor. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp. Nici la birou lucrurile nu sunt diferite. Toți colegii trec prin perioade dificile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 februarie 2022

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 februarie 2022

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 februarie 2022

Având în vedere că îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi să fii tu cea care face compromisuri. Întotdeauna. Este posibil ca această empatie și anulare absolute să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 februarie 2022

Pentru a excela pe noua poziție pe care vei fi numită cât de curând, va trebui să te adaptezi repede schimbării. Ai de partea ta toate avantajele pentru ca acest lucru să fie posibil, însă este important să nu pierzi din vedere sursa motivației care îți susține acțiunile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 februarie 2022

Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce tot mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor. Deși așteptările sau nevoile tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 februarie 2022

Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze și de aceea devii destul de intrasigentă în modul în care comunici.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 februarie 2022

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 februarie 2022

Agitația din jurul tău din aceste zile te face să treci printr-o serie de stări pe care nu le înțelegi. Pe alocuri, ajungi să fii chiar invidioasă pe viața altora deoarece consideri că ei au ceea ce ai tu mai mare nevoie, armonie și echilibru. Nu te lăsa acaparată de aparențe!  
Articole astro