Horoscopul zilei de 22 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 februarie 2021

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Îți este foarte greu să accepți că relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 februarie 2021

Influența zodiei Gemeni asupra stării tale emoționale este definitorie în aceste zile. Deși încerci să îți găsești tot felul de scuze, nu mai ești dornică sau nu mai găsești niciun rost în a continua anumite relații. Îți dorești să te retragi, dar nu ai curaj să susții și cu acțiuni această dorință.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 februarie 2021

Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrului emoțional se află la orice pas. Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 februarie 2021

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu înțeleg acest comportament egoist, tu alegi să nu mai dai explicații nimănui.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 februarie 2021

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în plan profesional. Deși starea interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 februarie 2021

Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în cei din jur nu este debun augur. Implicațiile emoționale pe care le presupun anumite relații din viața ta ajung să îți controleze toate acțiunile. Din păcate, în această perioadă te lași ghidată doar de emoții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 februarie 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are rezolvare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 februarie 2021

Ai nevoie de autenticitate și de vibrații pozitive în jurul tău, însă această stare de spirit nu este ușor de obținut. Este nevoie de o gândire echilibrată și de flexibilitate. Astăzi o să cunoști persoane noi care te cuceresc prin personalitatea lor captivantă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 februarie 2021

Este evident faptul că ești destul de obosită din punct de vedere emoțional. Jupiter, ”gardianul” vieții tale interioare, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 februarie 2021

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii destul de selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce tot mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 februarie 2021

Din păcate, această zi pare să aibă influențe nefaste asupra ta. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Faptul că nu reușești să controlezi totul în jurul tău îți induce o stare acută de anxietate. După-amiaza o petreci în compania unor oameni dragi care îți oferă răspunsuri importante la unele întrebări.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 februarie 2021

Pe alocuri, ajungi să fii invidioasă pe viața altora deoarece consideri că ei au ceea ce ai tu mai mare nevoie, armonie și echilibru. Nu te lăsa acaparată de aparențe! Încrederea pe care o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.
Articole astro