Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 februarie 2019

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 februarie 2019

Stresul pare că îți ”învăluie” întreaga existență. Vorbești neîncetat despre sine în termeni negativi, deprimanți și ai senzația că cel puțin pentru această perioadă a vieții, nimic nu este realizabil. Ai nevoie să fii înconjurată de adevărați susținători ai persoanei tale pentru a putea trece peste provocările de care ai parte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 februarie 2019

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția ta de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 februarie 2019

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă, în mod prea puțin subtil, să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești având în vedere că nu vei fi la birou.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 februarie 2019

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Imprevizibilul va zdruncina întotdeauna mersul lucrurilor, oricât de mult îți displace să trăiești sub amprenta acestei dinamici. La birou este nevoie să câștigi respectul colegilor pentru a te integra în noua echipă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 februarie 2019

Ideea de compromis îți este întotdeauna la îndemână atunci când încerci să îi atragi de partea ta pe cei din jur. Cu toate astea, acest mod de a acționa nu îți oferă echilibru emoțional. Ocazia pe care o ai astăzi de a-ți argumenta anumite alegeri profesionale te va ajuta să îți întărești încrederea în propriile valori.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 februarie 2019

Indiferent de contextul în care te afli, cauți dreptatea. Cu toate astea, acest scop în sine nu poate să justifice toate acțiunile pe care le faci. Nu te mai ascunde în spatele acestei motivații personale! La birou vei fi nevoită să acționezi calm și matur pentru a nu atrage asupra ta nemulțumirea colegilor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 februarie 2019

Ai parte de provocări încă de dimineață. Primești o veste rea de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, ești conștientă că unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 februarie 2019

Orice ar spune cei din jur, pe partea sentimentală știi să-ți folosești logica pentru a răspunde întrebărilor care ți se adresează. Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Nu mai fii atât de exigentă cu propria persoană!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 februarie 2019

Iubești obiectivele clare deoarece acestea îți definesc cu adevărat personalitatea. În ciuda acestui aspect, ești forțată de împrejurimi să plutești în derivă cu privire la mai multe proiecte personale importante. Indiferent de ceea ce se întâmplă în momentul de față, trebuie să îți păstrezi intactă încrederea în reușită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 februarie 2019

Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte, respectul față de cei din jur te înfrânează. Nu îți place atunci când atitudinea ta este ca o notă discordantă în raport cu ce se întâmplă în jur. Este posibil ca anumite emoţii puternice să iasă la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 februarie 2019

Astăzi simți nevoia de a prelua inițiativa cu privire la anumite lucruri din viața ta despre care consideri că stagnează. Una din caracteristicile extraordinare ale personalității tale este capacitatea de ”a te îndrăgosti” de potențialul pe care îl vezi în cei din jur. Indiferent de context, crezi că fiecare dintre noi poate reuși.
Articole astro