Horoscopul zilei de 22 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Astăzi cu siguranță nu vei avea o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Atunci când starea de spirit nu este una pozitivă, pur și simplu nu alegi să te prefaci. Îți dai voie să simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă în această perioadă. Știi mai bine decât oricine că totul are o rezolvare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în astăzi. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care se încred în abilitățile tale.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 decembrie 2021

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Imprevizibilul va zdruncina întotdeauna mersul lucrurilor, oricât de mult îți displace să trăiești sub amprenta acestei dinamici. La birou este nevoie să câștigi respectul colegilor pentru a te integra în noua echipă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Independența de orice fel pe care ai tendința să o proclami cu orice ocazie, se întoarce împotriva ta. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Energia haotică pe care o resimți astăzi în jurul tău este posibil să îți adâncească starea de apatie. Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Ești o persoană puternică și vei găsi întotdeauna noi motive ca să te autodepășești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 decembrie 2021

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.
Articole astro