Horoscopul zilei de 22 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Chiar dacă majoritatea deciziilor pe care le vei lua astăzi nu îți vor influența echilibrul interior, trebuie să ai grijă la modul riscant în care alegi să faci lucrurile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana imprevizibilului.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Îți place foarte mult să fii provocată din punct de vedere profesional. Colegii cu care lucrezi se încred mereu în capacitatea ta de analiză a situațiilor limită. Practic tu ești cea mai dorită persoană din departament atunci când lucrurile scapă de sub control.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Te lași influențată de tot ceea ce se întâmplă în jur, iar unele lucruri chiar nu te vizează sub nicio formă. Pe alocuri ai tendința să crezi că orice persoană cu care interacționezi are ceva de spus la adresa ta. Acest comportament denotă o accentuată lipsă de încredere în sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Astăzi ai oportunitatea de a spune celor din jur tot ceea ce gândești. Profită de această așezare a lucrurilor! A venit momentul să ai mai multă încredere în ceea ce simți. Lucurile se îmbunătățesc destul de mult și pe plan financiar. Astăzi vei reusi chiar și să te odihnești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Din păcate, această zi pare să fie una nefastă pentru tine. Pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, este important să rămâi încrezătoare în ceea ce știi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, persoanele cheie din viața ta vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce întotdeauna o doză incontestabilă de vitalitate și energie pozitivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Crezi în reconectarea emoțională cu anumite persoane din trecutul tău. Este important să fii mai recunoscătoare pentru tot ceea ce îți este dat să trăiești deoarece doar o astfel de deschidere sufletească te poate ajuta să treci peste toate obstacolele de care ai parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Ești o fire pragmatică și devii inflexibilă atunci când vine vorba de limitele pe care cei din jur încearcă să le depășească. Nu ai nevoie să ți se demonstreze lucruri deoarece nu crezi într-o astfel de dinamică a relațiilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales în plan profesional. Nimic din ceea ce faci nu are mai mare consistență ca atunci când este vorba de propriul confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Îți dorești apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 decembrie 2020

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Indiferent de contextul în care te afli astăzi, nu vrei să îți expui punctul de vedere.
Articole astro