Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Astăzi ai nevoie de validare din partea celor din jur. Din păcate, aceasta nu este ușor de obținut, mai ales în contextele în care dai greș în ceea ce privește anumite decizii. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, tot vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Astăzi o să cunoști persoane noi care te intrigă prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele și de forța pe care o ”emană”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, persoanele cheie din viața ta vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Susținerea celor dragi ne poate aduce întotdeauna o doză incontestabilă de vitalitate și energie pozitivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Această zi va fi peste măsură de provocatoare chiar și pentru tine și vei fi nevoită să iei decizii radicale. Pe alocuri ai tendința să crezi că orice persoană cu care interacționezi are ceva de spus la adresa ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante de care ai parte astăzi. Persoana iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate astea, ai senzația că se îndepărtează de tine cu fiecare zi care trece.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor. Încrederea în sine îți dă multă forță psihică și vitalitate. Acest sfârșit de săptămână aduce armonie în viața ta personală. Legătura emoțională pe care o ai cu partenerul este esențială pentru echilibrul tău interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Pe plan emoțional știi să-ți folosești logica pentru a răspunde întrebărilor care ți se pun. Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Nu mai fii atât de exigentă cu propria persoană!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană pe care ai întâlnit-o recent încep să se intensifice. Deși nu te simți pregătită pentru o relație romantică, lași lucrurile să decurgă de la sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 decembrie 2019

Luarea de decizii poate fi un proces anevoios și destul de dureros. Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Factorii externi care intervin într-un asemenea proces au tendința să înrăutățească situația.
Articole astro