Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Agitația din jurul tău din aceste zile te face să treci printr-o serie de stări pe care nu le înțelegi. Pe alocuri, ajungi să fii chiar invidioasă pe viața altora deoarece consideri că ei au ceea ce ai tu mai mare nevoie, armonie și echilibru. Nu te lăsa acaparată de aparențe!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Nu ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru a anula o serie de planuri pe care le aveai stabilite. De mult timp nu mai iei în seamă părerile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie și acest lucru se va întâmpla odată cu sfârșitul acestei săptămâni agitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Nimic din comportamentul tău nu exprimă altceva în-afară de o afecțiune profundă pentru partenerul de viață. Curiozitatea de care dai dovadă mereu te ajută să te remarci în plan profesional. Mai mult decât atât, sunt persoane care își pun destul de multe întrebări în ceea ce te privește.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Oricât de mult ai evita acest lucru, intriga face parte din orice sector al vieții tale. Lucrurile nu curg lin și deciziile pe care le iei nu te ajută să ajungi la destinație pe drumul pe care ți-l dorești. Compromisul a ajuns să fie ca un fel de mecansim de apărare pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Partenerul de viață este pentru tine un catalizator esențial atunci când vine vorba de o stare interioară armonioasă. Mai ales în această zi, ai nevoie de el pentru a face față cu brio stărilor de frustrare pe care le ai încă de la primele ore ale dimineții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Îți dorești o schimbare radicală în viața ta. Indiferent de ceea ce presupune această dorință aprigă, ea te face să fii mult mai sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Relațiile de prietenie de care te bucuri în această perioadă a vieții tale sunt cheia împlinirii tale emoționale. Prietenii te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci adesea. Dacă tot se apropie sărbătorile, încearcă să oferi și familiei măcar o mică parte din timpul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Crezi în schimbarea care are loc în viața ta în această perioadă, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Zilele acestea de sărbătoare aduc stări de neliniște, de disconfort emoțional și vei avea din nou dubii în raport cu alegerile făcute în trecut în plan personal.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Avansarea într-o nouă funcție te scoate, fără să îți dai seama, din rutina cu care erai obișnuită. Pentru a excela pe noua poziție va trebui să te adaptezi repede schimbării. Ai de partea ta toate avantajele pentru ca acest lucru să fie posibil, însă este important să nu pierzi din vedere sursa motivației care îți susține acțiunile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Cheltuieli neprevăzute te pun în fața situației de a face din nou împrumuturi, iar acest lucru te îngrijorează destul de mult. Saturn, ”gardianul” vieții tale emoționale, te va face să privești lucrurile cu alți ochi odată ce îți vei da seama de faptul că ai alături persoane care te susțin necondiționat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 decembrie 2018

Faptul că ești destul de populară în colectivul de prieteni îți oferă și anumite avantaje atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere. Încă de la primele ore ale dimineții îți dai seama că ai multe locuri în care ai plănuit să ajungi și trebuie să te organizezi foarte bine.
Articole astro