Horoscopul zilei de 22 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 august 2022

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, alegi să fii selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 august 2022

Partenerul de viață este pentru tine un catalizator important atunci când vine vorba de accesarea unei stări interioare armonioase. Mai ales în această zi, ai nevoie de el pentru a face față cu brio stărilor de frustrare pe care le ai încă de la primele ore ale dimineții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 august 2022

Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte, respectul față de cei din jur te înfrânează. Nu îți place atunci când atitudinea ta este ca o notă discordantă în raport cu ce se întâmplă în jur. Este posibil ca anumite emoţii puternice să iasă la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 august 2022

Crezi în schimbarea care are loc în viața ta în această perioadă, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Zilele astea aduc stări de neliniște, de disconfort emoțional și vei avea din nou dubii în raport cu alegerile făcute în trecut în plan personal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 august 2022

Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc. Acest fapt te face să te simți invincibilă în raport cu cei din jur. Din păcate, este posibil ca acest comportament că fie perceput ca fiind arogant.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 august 2022

Astăzi nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai grijă la excese de orice fel. Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 august 2022

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 august 2022

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 august 2022

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales în plan profesional. Nimic din ceea ce faci nu are mai mare consistență ca atunci când este vorba de propriul confort. Din nou te lași dusă de val și acționezi în ciuda propriului instinct de conservare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 august 2022

Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine. Mai ales în această perioadă, ai nevoie de timp pentru sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 august 2022

Această perioadă este perfectă pentru a da vieții tale un nou sens. Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 august 2022

Auzi constant în jurul tău tot felul de reproșuri, chiar dacă este vorba de viața profesională sau cea personală. Uneori îți este teamă de consecințele propriilor acțiuni. Chiar dacă ești bine intenționată, asta nu înseamnă că persoanele din jur te vor aprecia la adevărata valoare.
Articole astro