Horoscopul zilei de 22 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 august 2021

Relațiile pe care le ai cu anumite persoane te încurajează să faci lucrurile într-un mod diferit. În anumite contexte tensionate nu vei fi capabilă să vorbești despre propriile emoții, dar a adopta o atitudine retrasă poate să fie în avantajul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 august 2021

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viata. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 august 2021

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 august 2021

Indiferent de contextul în care te afli, nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 august 2021

Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegerile greșite pe care le vei face astăzi vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort. Cu suportul necondiționat oferit de cei din jur vei reuși totuși să treci peste această perioadă dificilă pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 august 2021

Astăzi primești din nou susținerea acelei persoane din viața ta care întotdeauna a avut grijă de tine. Recunoștința pe care i-o porți nu poate fi exprimată în cuvinte. Viața profesională îți surâde încă o dată. Ești promovată și vei avea în echipa colegii cu care te înțelegi cel mai bine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 august 2021

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor din punct de vedere romantic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 august 2021

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 august 2021

Relațiile pe care le ai cu anumite persoane te încurajează să faci lucrurile într-un mod diferit. În anumite contexte tensionate nu vei fi capabilă să vorbești despre propriile emoții, dar a adopta o atitudine retrasă poate să fie în avantajul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 august 2021

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția ta de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 august 2021

Astrele îți ”joacă” suficient de multe feste astfel încât echilibrul tău emoțional să fie din nou zdruncinat. Din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condusă de primul impuls. Puțin mai multă stabilitate rațională ar fi binevenită în această perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 august 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.
Articole astro