Horoscopul zilei de 22 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 august 2020

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o totală monotonie. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 august 2020

Având în vedere că te consideri o persoană altruistă și empatică, te irită peste măsură orice tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social. Ești de părere că anumiți colegi de serviciu au o influență negativă asupra stării tale de spirit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 august 2020

Evenimentele care au avut loc în viata ța în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Îți este foarte greu să accepți ca relația în care ai investit tot ce aveai mai bun se află pe o pantă alunecoasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 august 2020

Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. La nivel emoțional simți o conexiune aparte cu o anumită persoană, dar teama de a nu fi dezamăgită te va opri din a prelua inițiativa.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 august 2020

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 august 2020

Atunci când vine vorba de familia pe care o ai, te consideri o persoană norocoasă. Îți dorești apropiere și afecțiune în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 august 2020

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Tradiția a făcut dintotdeauna parte din viața ta și te-a încântat cu tot felul de emoții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 august 2020

Îți plac lucrurile simple și modul în care acestea îți oferă motive reale de bucurie. Ciclul anual făcut de Soare se încheie în această săptămână. Odată cu încheierea acestui proces astrologic, tu îți vei recăpăta cu adevărat vitalitatea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 august 2020

O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 august 2020

Comportamentul tău poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Adresezi mult prea multe întrebări și vrei cu orice preț să fii în mijlocul acțiunii. Majoritatea relațiilor de prietenie trec prin puncte de cotitură importante care ajută la maturizarea lor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 august 2020

Astăzi este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Oricum ar fi, adopți o atitudine mult mai înțelegătoare și eviți să fii radicală. Nu mai vrei conflicte în viața ta. Ai nevoie de liniște.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 august 2020

Deși nu îți dai seama de acest lucru, îți place să fii ”ținta” atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Astăzi vei fi pusă față în față cu o decizie luată de persoana iubită, decizie cu care tu nu ești de acord.
Articole astro