Horoscopul zilei de 22 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 august 2019

Astăzi este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Oricum ar fi, adopți o atitudine mult mai înțelegătoare și eviți să fii radicală. Nu mai vrei conflicte în viața ta. Ai nevoie de liniște.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 august 2019

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 august 2019

Odată ce ai un plan structurat, ești conștientă că și imaginea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de zi este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri. Deși nu vrei să fii atrasă de energia negativă a anumitor contexte, uneori simți nevoia să îți impui punctul de vedere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 august 2019

Deși nu îți dai seama de acest lucru, îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. Astăzi vei fi pusă față în față cu o decizie luată de persoana iubită, decizie cu care tu nu ești de acord.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 august 2019

Obstacolele pe care le întâlnești în calea ta nu fac decât să te ”provoace” să fii mult mai perseverentă. Astăzi descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate. La baza oricărei reușite de-ale tale stă încrederea în propriile abilități.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 august 2019

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Nu vrei să mai ai parte de dramă în viața ta. Te focusezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 august 2019

Astăzi îți creionezi noi obiective profesionale, renunți la prietenii sau oameni care nu te mai inspiră, te focusezi pe propriile nevoi. Semnalele pe care le primești din partea celor din jur sunt ușor de descifrat atât timp cât rămâi conectată la ceea ce se întâmplă.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 august 2019

Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană. Atunci când compromisurile pe care le faci îți induc mereu un sentiment de regret, trebuie să conștientizezi faptul că ești singura care suferă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 august 2019

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 august 2019

Valorile morale și etica au ajuns să fie considerate banalități în cercul social din care faci parte. Atunci când vine vorba de prejudecăți, recunoști că acestea îți pot controla în mare măsură toate deciziile pe care le iei. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 august 2019

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o totală monotonie. În timp, aceasta cu siguranță îți va induce stări de frustare sau sentimente de neapartenență.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 august 2019

Având în vedere că te consideri o persoană altruistă și empatică, te irită peste măsură orice tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social. Ești de părere că anumiți colegi de serviciu au o influență negativă asupra stării tale de spirit.
Articole astro