Horoscopul zilei de 22 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 august 2018

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează mult în aceste momente de cumpănă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 august 2018

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 august 2018

Nivelul de adrenalină pe care îl resimți astăzi te ajută să faci față presiunilor sociale de care ai parte. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 august 2018

Migrenele au revenit și tu nu reușești să îți dai seama care este cauza lor. Poate este vorba despre atmosfera tensionată care există între tine și partener de o bună perioadă de timp. Nici la birou lucrurile nu sunt diferite. Toți colegii trec prin perioade dificile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 august 2018

Ai parte de provocări încă de dimineață. Primești o veste rea de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 august 2018

Colegii cu care lucrezi se încred mereu în capacitatea ta de analiză a situațiilor limită. Cu toatea astea, această zi este dificilă pentru tine. Nu te afli în cea mai bună dispoziție și din această cauză este posibil să nu găsești rezolvare la unele probleme care sunt destul de urgente.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 august 2018

Echilibrul tău interior începe să se năruie cu o viteză mult prea mare. Descoperi despre sine lucruri greu de asimilat din punct de vedere rațional, dar mai ales emoțional. Deși pașii pe care îi faci sunt calculați, nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi ușor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 august 2018

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Ai nevoie de timp. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 august 2018

Astăzi o să cunoști persoane noi care te vor intriga prin personalitatea lor puternică. În același timp, te simți atrasă de ele. Îți place foarte mult să fii ținta atenției celor din jur. Timpul și aprecierea pe care ți le acordă lumea te ajută să îți recâștigi încrederea în sine. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 august 2018

Obstacolele pe care le întâlnești te motivează să fii mult mai perseverentă. Astăzi descoperi noi modalități prin care o să reușești să îți atingi obiectivele creionate. La baza oricărei reușite de-ale tale stă încrederea în propriile abilități.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 august 2018

Deși îți este dificil să nu mai fii reticentă la intențiile unora, sunt situații în care te lași dusă de val și faci doar ceea ce simți. Acest mod de a acționa îți definește personalitatea. În plan personal, asigură-te că atunci când îți dorești ceva, transmiți semnalele corecte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 august 2018

Practic tu ești cea mai dorită persoană din departament atunci când lucrurile scapă de sub control. Ești o fire calculată, pragmatică și manageriezi foarte bine situațiile stresante. Chiar și în ceea ce privește viața personală, îți dai seama că mulți au creat o relație de dependență în raport cu tine.
Articole astro