Horoscopul zilei de 22 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de carieră sau proiecte profesionale, ești prima persoană care ”joacă” cu cărțile pe față. Nu îți plac minciunile și jocurile ”alunecoase”. Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor din punct de vedere romantic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Vibrația pozitivă de astăzi te va ajuta într-un mod definitoriu în ceea ce privește anumite alegeri profesionale. Cu toate astea, tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane tind să te irite. Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Traumele din mica copilărie ies la suprafață în contexte destul de confuze pentru tine. Deși crezi despre tine că ai reușit să manageriezi destul de bine anumite emoții devastatoare, deciziile și modul în care ți s-a desfășurat viața îți arată contrariul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Te simți ”blocată” din toate punctele de vedere, iar a vorbi despre ceea ce simți este aproape imposibil.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Știi că lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principat, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această stare de fapt este reconfortantă pentru tine și îți dă încredere în sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Demersurile pe care le faci cu consecvență pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate. Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Pe parcursul acestei zile vei fi nevoită să treci peste o serie de provocări destul de intense din punct de vedere emoțional. Capacitatea ta de a face față imprevizibilului te va ajuta în contextele profesionale, dar nu va face diferență atunci când va trebuie să ajungi la echilibru emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 aprilie 2019

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 aprilie 2019

Relațiile pe care le ai cu anumite persoane te încurajează să faci lucrurile într-un mod diferit. În anumite contexte tensionate nu vei fi capabilă să vorbești despre propriile emoții, dar a adopta o atitudine retrasă poate să fie în avantajul tău.
Articole astro