Horoscopul zilei de 21 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Dimineața este liniștită, dar spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță și cu impact pentru tine ca profesionist. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 septembrie 2021

În această perioadă a anului, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această zi te pune față în față cu o serie de sentimente intense pe care nu vei ști cum le vei integra în propriul univers interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în ”capcana vârtejului”. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate sau interpretate așa cum ți-ai dori.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele emoționale. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre partea a doua a zilei ești mai încărcată cu taskuri profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Din păcate, asta nu te va ajuta să evoluezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Deși dintotdeauna ai fost o fire independentă, știi să îți respecți limitele. Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, iar asta te ajută în îndeplinirea obiectivelor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 septembrie 2021

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai disponibilitate pentru altceva. În această perioadă, reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.
Articole astro