Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Astăzi este posibil să te simți vulnerabilă și expusă din cauza unei situații conflictuale. Chiar dacă partea de energie nu îți lipsește, nu trebuie să îți umpli agenda cu tot felul de activități doar pentru ca cei din jur să îți invidieze viața socială.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viata. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Modul în care alegi să faci lucrurile astăzi te scutește de o serie de complicații. Te lași dusă de ”valul emoțiilor” în raport cu anumite persoane deoarece știi că niciodată nu ar putea să îți facă vreun rău. Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emotionale sau psihice pentru altceva. Reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Partenerul de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta emoțională. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 septembrie 2020

În loc să îi critici pe cei care îți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat. În viața ta apar în fiecare zi oameni de calitate. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii deschisă și să le oferi șansa de a ți revela ca persoane.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Un Uranus agitat va ”plana” asupra ta. Tot ceea ce ține de carieră este pus în stand-by deoarece ești conștientă că starea emoțională în care te afli nu te poate ajuta să iei cele mai bune decizii. Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești nu vor întârzia să apară.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 septembrie 2020

Ai senzația că ai ajuns să îți însușești nevoile partenerului romantic. O astfel de iubire toxică va ajunge să vă ruineze amândurora existența. Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești trebuie să te ajute să îți dai seama că nu deții controlul asupra a tot ceea ce se petrece în jurul tău.
Articole astro