Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 septembrie 2019

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere este una coștientă și te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 septembrie 2019

În această zi de sâmbătă reușești să investești mai mult timp pentru îndeplinirea obiectivele personale. Cu suportul necondiționat oferit de cei dragi, vei reuși întodeauna să treci peste orice provocare. Ziua aceasta este senină și aduce vești bune pentru viața personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. Perspectiva acestora pot modela realitatea pe care tu o percepi și așa lucrurile devin mult mai ușor de îndeplinit. Oricât de exigentă consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabilă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Nu reușești deloc să te remarci, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă de nepătruns pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Astăzi ai nevoie de orice tip de ”distragere socială” deoarece echilibrul emoțional îți este sfâșiat de deciziile radicale luate de persoana iubită. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât te-ai fi așteptat. Oferă-ți timp pentru a integra la nivel profund ceea ce trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Astrele îți joacă suficient de multe feste astfel încât echilibrul tău emoțional să fie din nou zdruncinat. Deși niciodată nu te lași absorbită de imaginea de ansamblu a unei situații, sunt lucruri pe care astăzi eviți să le analizezi în detaliu.    

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Pe parcursul acestei zile este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de compania unde lucrezi. Deși nu asta ți-ai dorit să faci în această zi de weekend, o să profiți de această oportunitate de a cunoaște persoane noi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi și din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de a acționa din ultima perioadă. Mai mult decât atât, starea precară de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă”. Din păcate, tot ceea ce poți face acum este să te ”hrănești” cu gânduri pozitive și speranță.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Lumea exterioară este astăzi complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 septembrie 2019

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Indiferent de acest aspect, încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.
Articole astro