Horoscopul zilei de 21 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Mai ales în situațiile limită, trebuie să mergi pe principiul că este necesară o analiză preliminară înainte de a te exprima. Weekendul este deja planificat în detaliu, mai ales că ai oportunitatea de a face doar lucruri care îți plac sau te relaxează.

 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Fiecare dintre noi are nevoie de timp cu sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează întotdeauna o stare de disconfort. Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Lucrurile încep să intre ăntr-o stare de calmitate și armonie care te impulsionează să mizezi mai mult pe ideile pe care le ai. Punerea acestora în aplicare te ajută să descoperi lucruri noi despre propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Nu este vorba că nu te simți pregătită pentru ceea ce urmează, doar că pentru tine este momentul potrivit să te menții focusată asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Sfârșitul săptămânii va fi dedicat explorării și noilor acțiuni în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Te simți pregătită să-ți asumi riscuri și să te implici în proiecte care în momentul de față par a fi nerealizabile. În anumite contexte în care te vei afla la birou vei avea senzația că ești pusă la încercare. Anumite persoane îți vor mărturisi lucruri care te fac să fii confuză. Acordă încredere propriei intuiții!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Marte îți dă întodeauna curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea. Chiar și atunci când reușita în plan profesional presupune un compromis personal, nu alegi să faci asta. Nu crezi în asemenea succese. Pentru tine totul trebuie să se afle în perfect echilibru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Prezența preponderentă a lui Jupiter aduce din nou haosul în viața ta. Resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare, mai ales în plan familial. Deși ideea de împăcare cu o anumită persoană îți surâde, ai senzația totuși că nu te simți confortabil cu această perspectivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emotionale sau psihice pentru altceva. Reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 septembrie 2018

Deși la birou ai parte de activitate intensă, nu reușești să îți setezi obiective realiste. Ai senzația că nimic din ceea ce faci nu ia forma pe care ți-o dorești. Sunt destul de multe momente în care ai senzația că trăiești pe muchie de cuțit, dar consideri că nu ai capacitatea necesară pentru a schimba acest lucru.
Articole astro