Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 octombrie 2020

O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale, chiar dacă nu știi unde te vor duce acțiunile tale. Atunci când drumul pe care îl alegi este unul anevoios, înveți să îți testezi cu înțelepciune prioritățile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viata. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Având în vedere dimineața agitată, spre seară nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Tot ceea ce îți dorești este să rămâi acasă, singură, pentru a citi sau a te odihni. Fă ceea ce simți!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Ai încredere în tine și de această dată! Pe alocuri, este normal să ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă de abilitățile pe care știi că le deții.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă sunt peste măsură de exagerate. În ceea ce te privește, acest aspect poate fi luat drept un indiciu că ai nevoie de repaus psihic. Vacanța în care urmează să pleci alături de partener te va ajuta să îți refaci forțele, cu siguranță.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Părți diferite ale propriului ego duc bătălii crâncene și de aceea ai mai mereu o stare de spirit confuză. Ești nevoită să faci alegeri importante pentru viața ta, însă nu te simți în stare să faci asta. Astăzi este important să te odihnești. Într-un fel sau altul trebuie să îți recapeți vitalitatea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 octombrie 2020

Atunci când vine vorba de relațiile emoționale în care ești implicată, știi că tot ceea ce trebuie să faci este să te lași condusă de ceea ce simți. Indiferent că vei reuși sau nu să faci tot ceea ce ți-ai propus, aceasta va fi pentru tine una din acele zile în care armonia poate fi resimțită de întreaga ființă.
Articole astro