Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur. Încrederea pe care alegi să le-o oferi celor din jur trebuie să fie temperată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Ai senzația că ai ajuns să îți însușești nevoile partenerului romantic. O astfel de iubire toxică va ajunge să vă ruineze amândurora existența. Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești trebuie să te ajute să îți dai seama că nu deții controlul asupra a tot ceea ce se petrece în jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Nu trebuie demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales în viață este cel corect. Noțiunea aceasta este pur personală și nu există loc de argumentări în acest sens. Pe parcursul acestei zile afli destul de multe lucruri despre sine, dar asta nu te sperie. Ai încredere totală în propria intuiție și te vei lăsa ghidată de ea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Ești ambiţioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Ziua aceasta de luni este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Nu spune ”nu” niciunei oportunități de a face doar ceea ce îți place cu adevărat!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Corectitudinea de care dai dovadă în plan profesional te ajută să te remarci, dar asta nu pare a fi suficient. De cele mai multe ori, oamenii sunt sceptici în fața unui astfel de comportament deoarece nepotismul și favoritismele au devenit un clișeu al societății în care trăim.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Saturn se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. A nu te confrunta în mod onest cu propriile neajunsuri emoționale poate ajunge să te rănească mult mai mult decât propriul adevăr.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Sunt persoane care vor încerca în mod evident să îți ”tulbure” modul în care te focusezi pe obiectivele profesionale, dar tu trebuie să iei decizii înțelepte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 octombrie 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur nu sunt realiste și nu au niciun punct comun cu ceea ce ai tu nevoie de fapt.
Articole astro