Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este complet nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Cei apropiați pot spune despre tine că ești o persoană răutăcioasă. Nu te dezici de această trăsătură a personalității. Cu toate astea, știi despre tine că ești și o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Uneori, însăși această determinare poate fi interepretată greșit de cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Tot ceea ce îți dorești este să rămâi acasă, singură, pentru a citi sau a te odihni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile de weekend. Încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale. Ai multe hobby-uri care îți țin mintea ocupată, indiferent de dispoziția psihică pe care o ai.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu tot ceea ce auzi și vezi. Fără să intenționezi acest lucru, ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Poate aici este vorba de fapt doar de o comunicare deficitară.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Tensiunea psihică acumulată în ultima perioadă tinde să se ”extindă”chiar și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Din păcate, ai de ”cărat” un bagaj emoțional greoi și dificil de integrat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 octombrie 2018

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel inconștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată în acest sfârșit de săptămână te va ajuta să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu toate astea, te retragi în propria lume. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu persoana iubită. Vrei să te focusezi doar pe propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua o altă formă decât aceasta. În această zi de duminică reușești să investești mai mult timp pentru îndeplinirea obiectivele personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegerile greșite pe care le vei face astăzi vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort. Cu suportul necondiționat oferit de cei din jur vei reuși totuși să treci peste această perioadă dificilă pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 octombrie 2018

Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Cei apropiați îți respectă întotdeauna nevoia de intimitate, chiar dacă asta presupune să anulezi în ultimul moment anumite planuri pe care le aveai stabilite cu ei.
Articole astro