Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Jupiter va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante, iar cei dragi ție încearcă mereu să te avertizeze cu privire la acest aspect.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Accepți să fii neîndreptățită de anumite persoane, însă îți este greu să treci peste răul intenționat pe care simți că ți-l fac cei dragi ție. Nu înțelegi și nu vrei să ajungi niciodată în poziția în care să fii nevoită să accepți că acest lucru face parte din normalitatea relațiilor interumane.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum reușești să accepți cu maturitate acest lucru. Alegerile pe care le faci aduc vitalitate și sens vieții tale. Îți este mult mai clară poziția pe care trebuie să o adopți pentru a te feri de dezamăgiri sau eșecuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi și din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Ai încredere în tine și de această dată! Pe alocuri, este normal să ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi. A fi bine cu tine este esențial pentru ca tot ceea ce ți se întâmplă pe parcursul zilei să nu te dezechilibreze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă de abilitățile pe care știi că le deții. A avea încredere în sine este deviza după care trebuie să te orientezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Pentru a te simți în siguranță, ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o ”sugativă de energie” care pare că nu se va opri niciodată.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel ești pregătită pentru acțiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să găsești echilibru în nimic din ceea ce faci. Deși încerci să te minți în acest sens, nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și ceilalți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 noiembrie 2023

Modul în care alegi să faci lucrurile astăzi te scutește de o serie de complicații. Te lași dusă de ”valul emoțiilor” în raport cu anumite persoane deoarece știi că niciodată nu ar putea să îți facă vreun rău. Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi.
Articole astro