Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală. Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Simți cum te ”sufoci” din cauza presiunilor sociale. Indiferent de ceea ce vor insinua cei din jurul tău, te retragi din mediul social doar pentru că ești prea obosită psihic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este total nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Anumite subiecte de discuție te intrigă și te fac să adopți o atitudine defensivă, chiar dacă poate nu asta este intenția din spatele acțiunii. Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează întotdeauna o stare de disconfort.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele! Astăzi ai nevoie de odihnă pentru a evita să intri într-o stare depresivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Spre seară tot ceea ce îți dorești este să rămâi acasă, singură, pentru a citi sau a te odihni.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur, iar acest fapt este esența multor conflicte din viața ta. Cu toate astea, trebuie să accepți că sunt situații în care este indicat să fii mai flexibilă. Este zi de weekend și de aceea tot timpul liber pe care îl ai îș vei trasnforma în ceva despre sine.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Cei apropiați îți respectă întotdeauna nevoia de intimitate, chiar dacă asta presupune să anulezi în ultimul moment anumite planuri pe care le aveai stabilite cu ei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Marte îți dă întodeauna curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Chiar și atunci când reușita în plan profesional presupune un compromis personal, nu alegi să faci asta. Nu crezi în asemenea succese. Pentru tine totul trebuie să se afle în perfect echilibru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător- horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Strategia de a câștiga oamenii de partea ta nu este una dintre cele mai potrivite. Astrele pare că se împotrivesc alegerilor pe care le faci și aduc confuzie în viața ta. Pentru a nu mai regreta anumite lucruri, încearcă să fii mai atentă la ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 noiembrie 2021

Ai pus întrebări și ai găsit răspunsuri. Modul în care ai reușit să integrezi anumite experiențe denotă faptul că ai ”crescut” mult din punct de vedere personal. Nu ai mai îngenuncheat în fața propriului destin, iar asta face din tine o luptătoare.
Articole astro