Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Vibrațiile astrelor îți oferă exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de  cei care contează pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Această perioadă este perfectă pentru a da vieții tale un nou sens. Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Știi despre sine că ești o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Uneori, însă și această determinare poate fi interepretată greșit de cei din jur. Atunci când vine vorba de emoțiile pe care le trăiești în raport cu anumite lucruri, știi că acestea ajung să te definească.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Modul în care alegi să faci lucrurile astăzi te scutește de o serie de complicații. Te lași dusă de ”valul emoțiilor” în raport cu anumite persoane deoarece știi că niciodată nu ar putea să îți facă vreun rău. Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Ai tendința de a acționa impulsiv, de a te lăsa condusă de emoții puternice și un astfel de comportament poate fi riscant în anumite situații.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți crează întotdeauna o stare de disconfort. Deși știi că cel de lângă tine este întotdeauna înțelegător cu privire la alegerile pe care le faci, uneori ai tendința de a mușamaliza anumite lucruri doar pentru a evita să îl rănești. Ești mult prea protectivă!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. Perspectiva acestora poate modela realitatea pe care tu o percepi și astfel lucrurile devin mult mai ușor de îndeplinit. Oricât de exigentă consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabilă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Astăzi ai nevoie de orice tip de ”distragere socială” deoarece echilibrul emoțional îți este sfâșiat de deciziile radicale luate de persoana iubită. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât te-ai fi așteptat. Oferă-ți timp pentru a integra la nivel profund ceea ce trăiești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 noiembrie 2020

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de a acționa din ultima perioadă. Mai mult decât atât, starea precară de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă”. Din păcate, tot ceea ce poți face acum este să te ”hrănești” cu gânduri pozitive și speranță.
Articole astro