Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua o altă formă decât aceasta. În această zi reușești să investești mai mult timp pentru îndeplinirea obiectivele personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Astrele te influențează într-un mod pozitiv în tot ceea ce vei întreprinde pe parcursul acestei zile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Cei apropiați îți respectă întotdeauna nevoia de intimitate, chiar dacă asta presupune să anulezi în ultimul moment anumite planuri pe care le aveai stabilite cu ei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Sentimentele pe care le ai pentru partener sunt sincere și autentice. Nimic din comportamentul tău nu denotă altceva. Cu toate astea, el este destul de posesiv și suspicios în ceea ce te privește. Curiozitatea de care dai dovadă mereu la birou te ajută să te remarci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile. Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. În seara aceasta este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de un prieten bun.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Astrele par să te determine să fii mai implicată în viața socială. Deși sunt multe evenimente la care ai obligații profesionale să fii prezentă, nu îți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada aceasta motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece cu bine peste situații tensionate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

La birou este imperios necesar să iei pauze mai dese și să nu mai faci niciun compromis atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Chiar dacă toți cei din jur trag de tine pentru a afla informații, nu fii prea încrezătoare în intențiile multora dintre ei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Indiferent de ceea ce își doresc cei din jur, nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 noiembrie 2019

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este total nepotrivită pentru luarea deciziilor.
Articole astro