Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Sentimentele pe care le ai pentru partener sunt sincere și autentice. Nimic din comportamentul tău nu denotă altceva. Cu toate astea, el este destul de posesiv și suspicios în ceea ce te privește. Curiozitatea de care dai dovadă mereu la birou te ajută să te remarci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Indiferent de ceea ce își doresc cei din jur, nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Este mai mult decât evident că ai ajuns într-o stare de oboseală cronică. La birou este imperios necesar să iei pauze mai dese și să nu mai faci niciun compromis atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Chiar dacă toți cei din jur trag de tine pentru a afla informații, nu fii prea increzătoare în intențiile multora dintre ei.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată. Astăzi ai nevoie de o asemenea distragere deoarece sufletul îți este sfâșiat de imprudența persoanei iubite. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât tot ceea ce ați construit împreună de-a lungul anilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Lumea din jurul tău este complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. Fără să îți dai seama de acest lucru, duci totul la extreme. Plasarea în astfel de ”puncte” te forțează să iei decizii pripite. Pentru a putea reuși să faci anumite schimbări, ai nevoie ca pe alocuri și să te încrezi în cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

În mintea ta au loc tot felul de scenarii amănunțite în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante pentru propriul echilibru interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Începând cu această zi, alegi să te pui mereu pe primul loc și acest lucru te schimbă cu adevărat. Orice demers pe care îl vei face în acest sens are scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Deși se anunță o predare neprevăzută a proiectului la care lucrezi, consideri că deții controlul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată de către pulsațiile lui Saturn va fi destul de nesemnificativ în raport cu tot ceea ce ai plănuit să faci. Nu vei avea dispoziția necesară nici să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu persoana iubită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă poziția pe care ți-o susții. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru că tu știi mai bine decât oricine că într-un final, totul are rezolvare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Între tine și partener, astăzi este posibil să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre voi extrem de complicată. Îți dorești ca odată cu începutul acestei zile să faci lucrurile spontan. Nu vrei să mai faci compromisuri, indiferent de cine este vorba.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul de viață. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens. Spre seară ai chiar și un plan bine pus la punct. Viața profesională te solicită prea mult. Consideri că este momentul să îți schimbi prioritățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 noiembrie 2018

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte.
Articole astro