Horoscopul zilei de 21 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 martie 2021

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc în familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 martie 2021

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta.  Tabieturile sănătoase, precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață, încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să iei o decizie în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 martie 2021

Deși uneori nu pari să fii conștientă de acest aspect, nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit. Este posibil ca pe alocuri să te simți epuizată. Îți dorești multe lucruri pentru tine și pentru cei dragi, dar de cele mai multe ori viața se scurge în propriul său ritm.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 martie 2021

Încearcă să fii mai tenace! Abilitățile tale de lider îi consternează uneori pe cei care își doresc să nu ai succes. Cu toate astea, tu știi prea bine că ai parte de tot sprijinul echipei pe care o coordonezi. Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor sociale, fără ca sistemul tău de valori să fie însă afectat.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 martie 2021

Accepți să fii neîndreptățită de anumite persoane, însă îți este greu să treci peste răul intenționat pe care simți că ți-l fac cei dragi ție. Nu vrei să ajungi niciodată în poziția în care să accepți că acest lucru face parte din normalitatea relațiilor interumane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 martie 2021

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 martie 2021

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 martie 2021

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 martie 2021

În această zi de weekend reușești să investești mai mult timp pentru îndeplinirea obiectivelor personale. Cu suportul necondiționat oferit de cei dragi, vei reuși întodeauna să treci peste orice provocare. Ziua este senină și aduce vești bune pentru viața personală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 martie 2021

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă diferită față de tot ceea ce ai mai trăit, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 martie 2021

Începutul zilei este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 martie 2021

Ai foarte mult potențial atunci când vine vorba de provocările din plan profesional. Indiferent dacă te simți provocată din anumite puncte de vedere, îți dai seama că întotdeauna cauți să îți depășești limitele. Energia pe care o primești de la astre te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai clară.
Articole astro