Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 martie 2019

Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată. Astăzi ai nevoie de o asemenea distragere deoarece ai prea multe probleme în plan personal. Armonia din jurul tău s-a spulberat infinit mai repede decât tot ceea ce ai construit.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 martie 2019

Lumea exterioară pare uneori a fi distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii amănunțite în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști nimic din ceea simt sau gândesc ele. Aceste presupoziții pe care le faci nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.    

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 martie 2019

Astăzi este posibil să fii mult mai sensibilă decât de obicei, chiar dacă nu știi care este motivul exact al acestei stări. La birou lucrurile se întâmplă cu o viteză mult prea mare și de multe ori ai senzația că pierzi din vedere amănunte importante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 martie 2019

Partenerul de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta emoțională. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 martie 2019

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 martie 2019

Atunci când te înconjori de persoanele de suflet, ai senzația că starea ta interioară ”suferă” modificări pozitive. Indiferent de contextul profesional în care te afli în prezent, știi că ai nevoie de noi provocări în acest sens. Această zi se află sub influența lui Marte și de aceea vei acționa ușor impulsiv.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 martie 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 martie 2019

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Spre seară tot ceea ce îți dorești este să rămâi acasă, singură, pentru a citi sau a te odihni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 martie 2019

Un Uranus agitat va ”plana” asupra ta. Tot ceea ce ține de carieră este pus în stand-by deoarece ești conștientă că starea emoțională în care te afli nu te poate ajuta să iei cele mai bune decizii. Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești nu vor întârzia să apară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 martie 2019

În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile. Judecata celor din jur nu prezintă valoare pentru tine. Uneori ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 martie 2019

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur, iar acest fapt este esența multor conflicte din viața ta. Cu toate astea, trebuie să accepți că sunt situații în care este indicat să fii mai flexibilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 martie 2019

A fi generos este ceva care te caracterizează, dar asta nu înseamnă că trebuie să te ”pierzi pe sine” doar pentru a îndeplini nevoile celor din jur. Recunoșterea și înțelegerea propriilor sentimente te ajută să îți găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară.
Articole astro