Horoscopul zilei de 21 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 mai 2022

Manifestarea energetică a planetelor te impactează la nivel emoțional. Îndreptarea atenției către sine este una greoaie. Nu ai fost niciodată o prioritate pentru tine. Compromisul reprezintă de fapt modul în care viața ta se derulează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 mai 2022

Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe, chiar dacă știi că acestea există. O astfel de atitudine agresivă te îndepărtează de cei din jur.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 mai 2022

Fiecare dintre noi are nevoie de timp cu sine. În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente. Chiar și atunci când simți că te ”descompui”, vei găsi ancore în jurul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 mai 2022

Cariera ta se află într-un impas creat chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru. Marte îți dă astăzi curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 mai 2022

În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții îți distrag atenția de la lucrurile importante. A crede în aparențe este cea mai simplă modalitate de a găsi răspunsuri, dar asta nu ne garantează veridicitatea lor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 mai 2022

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Lucrurile încep să intre într-o stare de calmitate și armonie care te impulsionează să mizezi mai mult pe ideile pe care le ai. Punerea acestora în aplicare te ajută să descoperi lucruri noi despre propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 mai 2022

În această zi de sâmbătă reușești să investești mai mult timp pentru îndeplinirea obiectivele personale. Cu suportul necondiționat oferit de cei dragi, vei reuși întodeauna să treci peste orice provocare. Ziua aceasta este senină și aduce vești bune pentru viața personală.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 mai 2022

Oricât de exigentă consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabilă. Persoanele de referință din viața ta sunt și cele care te scot cel mai des din zona de confort și fac asta deoarece îți pot oferi conținere și încredere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 mai 2022

Intrigile din plan profesional sunt cele care te motivează să fii mai bună în tot ceea ce faci. Aprobarea oamenilor din viața ta este importantă, dar nu esențială pentru propriul echilibru interior. Ziua aceasta de weekend este dedicată dezvoltării personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 mai 2022

Marte îți dă întodeauna curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Chiar și atunci când reușita în plan profesional presupune un compromis personal, nu alegi să faci asta. Nu crezi în asemenea succese. Pentru tine totul trebuie să se afle în perfect echilibru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 mai 2022

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 mai 2022

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile. A petrece timp doar cu sine a devenit o necesitate, nu un moft.
Articole astro