Horoscopul zilei de 21 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 mai 2021

Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele, atât față de partenerul romantic, cât și față de cei apropiați. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 mai 2021

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile. Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. În seara aceasta este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de un prieten bun.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 mai 2021

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este total nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 mai 2021

Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită. Câștigarea încrederii celor din jur are la bază un proces de durată care nu ar trebui neglijat sau minimalizat. Destinul este de partea ta de multe ori, dar asta nu face din tine o persoană imbatabilă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 mai 2021

Încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale. Ai senzația că timpul a stat în loc în ceea ce privește anumite aspecte, dar tu cu siguranță ești altă persoană față de cea de acum câțiva ani.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 mai 2021

Evenimentele care au avut loc în viața ta în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Îți este foarte greu să accepți că relația în care ai investit tot ce aveai mai bun pare că se apropie de sfârșit din cauza unor decizii greșite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 mai 2021

Ideea de a fi mai flexibilă nu îți oferă neapărat oportunitatea de a face doar ceea ce simți. Regulile sociale sau cele morale îți ghidează întreaga viață. În cele mai multe planuri ale vieții, te lași acaparată de ”ideea de turmă” și de aceea îți este dificil să te diferențiezi de alte persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 mai 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 mai 2021

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 mai 2021

Pentru a te simți în siguranță, ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o ”sugativă de energie” care pare că nu se va opri niciodată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 mai 2021

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emoționale sau psihice pentru altceva. Reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 mai 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum. Știi că lucrurile se vor așeza de la sine. Intensitatea anumitor trăiri te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel ești pregătită pentru acțiune.
Articole astro