Horoscopul zilei de 21 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 mai 2020

Ai foarte mult potențial atunci când vine vorba de provocările din plan profesional. Indiferent dacă te simți provocată din anumite puncte de vedere, îți dai seama că întotdeauna cauți să îți depășești limitele. Energia pe care o primești astăzi de la astre te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai clară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 mai 2020

Știi despre sine că ești o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Uneori, însă și această determinare poate fi interepretată greșit de cei din jur. Atunci când vine vorba de emoțiile pe care le trăiești în raport cu anumite lucruri, știi că acestea ajung să te definească.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 mai 2020

În mintea ta au loc tot felul de scenarii amănunțite în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante pentru propriul echilibru interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 mai 2020

Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur, iar acest fapt este esența multor conflicte din viața ta. Cu toate astea, trebuie să accepți că sunt situații în care este indicat să fii mai flexibilă. Recunoșterea și înțelegerea propriilor sentimente te ajută să îți găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 mai 2020

A fi un om generos este ceva care te caracterizează, dar asta nu înseamnă că trebuie să te ”pierzi pe sine” doar pentru a îndeplini nevoile celor din jur. Nu mai pleca capul în fața ideilor celorlalți! Exprimă-te exact așa cum simți să o faci! Ai încredere în tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 mai 2020

Este mai mult decât evident că ai ajuns într-o stare de oboseală cronică. Este imperios necesar să iei pauze mai dese și să nu mai faci niciun compromis atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Chiar dacă toți cei din jur trag de tine pentru a afla informații, nu fii prea increzătoare în intențiile multora dintre ei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 mai 2020

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 mai 2020

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de acționa din aceste zile. Mai mult decât atât, nici starea de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă” și te complaci contemplând derizoriu la tot ceea ar fi putut să se întâmple altfel.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 mai 2020

Lumea exterioară pare uneori a fi distorsionată de puterea sentimentelor tale. Deși la birou ai parte de activitate intensă, nu reușești să îți setezi obiective realiste. Ai senzația că nimic din ceea ce faci nu ia forma pe care ți-o dorești.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 mai 2020

În loc să îi critici pe cei care nu-ți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat dacă vei exprima mai multă flexibilitate în acest sens. Această zi nu aduce niciun pas înainte în ceea ce privește obiectivele tale profesionale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 mai 2020

Partenerul de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta emoțională. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 mai 2020

Prezența preponderentă a lui Jupiter aduce din nou haosul în viața ta. Resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare, mai ales în plan familial. Deși ideea de împăcare cu o anumită persoană îți surâde, ai senzația totuși că nu te simți confortabil cu această perspectivă.
Articole astro