Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 mai 2019

În loc să îi critici pe cei care îți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat. În viața ta apar în fiecare zi oameni de calitate. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii deschisă și să le oferi șansa de a ți revela ca persoane.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 mai 2019

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Ai încredere în tine și de această dată! Pe alocuri, este normal să ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 mai 2019

Întotdeauna susții despre tine că ești o persoană flexibilă și cu un accentuat simț al empatiei, însă acțiunile tale demonstrează contrariul. Atunci când vine vorba de dorința de a te răzbuna, mintea ta analizează și planifică totul în detaliu, chiar dacă știi că nu vei face nimic, niciodată în mod deliberat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 mai 2019

Astăzi ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 mai 2019

Cariera ta se află într-un impas ”creat” chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru. În mintea ta au loc tot felul de scenarii amănunțite în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști nimic din ceea ce ele simt sau gândesc.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 mai 2019

Este de preferat să te retragi din acele relații care îți zdruncină echilibrul interior. Mai ales în această perioadă a vieții, nu ai voie să te complaci și să alegi să persiști în tot felul de contexte, lucruri, stări de spirit care te rănesc într-un fel sau altul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 mai 2019

Astrele îți ”joacă” suficient de multe feste astfel încât echilibrul tău emoțional să fie din nou zdruncinat. Din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condusă de primul impuls. Puțin mai multă stabilitate rațională ar fi binevenită în această perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 mai 2019

Starea ta de spirit de astăzi este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul ”corect”. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este total nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 mai 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 mai 2019

Având în vedere dimineața agitată, spre seară nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Tot ceea ce îți dorești este să rămâi acasă, singură, pentru a citi sau a te odihni. Fă ceea ce simți!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 mai 2019

Încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale. Ai senzația că timpul a stat în loc în ceea ce privește anumite aspecte, dar tu cu siguranță ești altă persoană față de cea de acum câțiva ani.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 mai 2019

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viata. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.
Articole astro