Horoscopul zilei de 21 iunie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iunie 2021

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iunie 2021

Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. Perspectiva acestora poate modela realitatea pe care tu o percepi și așa lucrurile devin mult mai ușor de îndeplinit. Oricât de exigentă consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iunie 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iunie 2021

Ai nevoie imperioasă de aer curat și de relaxare. Treci printr-o perioadă dificilă și detașarea măcar pentru două zile de tot ceea ce te înconjoară, poate face diferența. Atunci când nesiguranța te răvășește, cu siguranță ai nevoie de noi ancore emoționale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iunie 2021

Neînțelegerile din plan profesional îți induc o stare de spirit negativă și te fac să te retragi în propria carapace, fără a da vreo explicație celor din jur. ”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iunie 2021

Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești în viața profesională nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește partea personală, ai face bine să pleci într-o mică drumeție la munte pentru a scăpa de aglomerația din oraș.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iunie 2021

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Indiferent de intențiile pe care le ai, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iunie 2021

Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită. Câștigarea încrederii celor din jur are la bază un proces de durată care nu ar trebui neglijat sau minimalizat. Destinul este de partea ta de multe ori, dar asta nu face din tine o persoană imbatabilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iunie 2021

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iunie 2021

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iunie 2021

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iunie 2021

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada aceasta motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece cu bine peste situații tensionate.
Articole astro