Horoscopul zilei de 21 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iunie 2020

Din păcate, din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condusă doar de primul impuls. Astăzi îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iunie 2020

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Fiecare dintre noi are nevoie de timp cu sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iunie 2020

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iunie 2020

În această perioadă a anului, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această zi te pune față în față cu o serie de sentimente intense pe care nu vei ști cum le vei integra în propriul univers interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iunie 2020

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. La birou alegi să faci lucrurile în maniera în care ești obișnuită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iunie 2020

Saturn se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iunie 2020

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iunie 2020

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Nu reușești deloc să te remarci, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă de nepătruns pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iunie 2020

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. A nu te confrunta în mod onest cu propriile neajunsuri emoționale poate ajunge să te rănească mult mai mult decât propriul adevăr.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iunie 2020

Astăzi ai nevoie de orice tip de ”distragere socială” deoarece echilibrul emoțional îți este sfâșiat de deciziile radicale luate de persoana iubită. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât te-ai fi așteptat. Oferă-ți timp pentru a integra la nivel profund ceea ce trăiești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iunie 2020

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Indiferent de acest aspect, încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iunie 2020

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.
Articole astro