Horoscopul zilei de 21 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iunie

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iunie

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile. Este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Seara este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de compania unde lucrezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iunie 2018

Această perioadă este perfectă pentru a da vieții tale un nou sens. Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iunie 2018

Astăzi nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Tot ce îți dorești după serviciu este să rămâi acasă pentru a citi sau a te odihni. Este binevenită o asemenea pauză de la tot ceea ce înseamnă mediu social. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iunie 2018

Evenimentele care au avut loc în viața ta în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iunie 2018

Zilele care urmează îți oferă șansa de a ”exploda” din punct de vedere personal. Pune accent pe ceea ce simți, lasă deoparte bariere autoimpuse! Ai nevoie de armonie și de lucruri autentice în viața ta. Niciodată nu ai simțit mai intens decât acum sentimentul că trebuie să faci ceva pentru ca viața ta să se schimbe.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iunie 2018

Ai nevoie de odihnă! Atmosfera tensionată de la birou te provoacă constant pentru a reuși să îți menții echilibrul interior. Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă. Conflictele sau neînțelegerile, de orice fel, au ajuns să îți dicteze întreaga viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iunie 2018

Lumea exterioară este rtotal distorsionată de puterea sentimentelor tale. Astăzi îți este un pic frică să te apropii de alte persoane, însă ai face bine să nu lași aceste sentimente să te copleșească. Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții totuși mintea ocupată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iunie 2018

Partea sentimentală devine o enigmă pentru tine. Îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți. Pentru tine totul este confuz și fără noimă. Te simți o persoană imatură din punct de vedere emoțional și nu știi cum să te ”construiești”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iunie 2018

Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit, mai ales atunci când este vorba de tine. Pe alocuri, ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Indiferent de ceea ce se întâmplă astăzi la birou, trebuie să înveți să fii discretă și să ai răbdare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iunie 2018

Sentimentele pe care le ai pentru partener sunt sincere și autentice. Nimic din comportamentul tău nu denotă altceva. Cu toate astea, el este destul de posesiv și suspicios în ceea ce te privește. Curiozitatea de care dai dovadă mereu la birou te ajută să te remarci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iunie 2018

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel.  
Articole astro