Horoscopul zilei de 21 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iulie 2022

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi și din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iulie 2022

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri interesante despre limitele propriei persoane. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iulie 2022

Ideea de a fi mai flexibilă nu îți oferă neapărat oportunitatea de a face doar ceea ce simți. Regulile sociale sau cele morale îți ghidează întreaga viață. În cele mai multe planuri ale vieții, te lași acaparată de ”ideea de turmă” și de aceea îți este dificil să te diferențiezi de alte persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iulie 2022

Astăzi este posibil să te simți vulnerabilă și expusă din cauza unei situații conflictuale. Chiar dacă partea de energie nu îți lipsește, nu trebuie să îți umpli agenda cu tot felul de activități doar pentru ca cei din jur să îți invidieze viața socială.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iulie 2022

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Lucrurile încep să intre într-o stare de calmitate și armonie care te impulsionează să mizezi mai mult pe ideile pe care le ai. Punerea acestora în aplicare te ajută să descoperi lucruri noi despre propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iulie 2022

Partenerul de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta emoțională. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iulie 2022

Este posibil ca răspunsurile pe care le cauți și le afli astăzi să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Te simți înceată și nesigură și cauți aprobare și susținere în orice context în care te afli. Pentru tine este primordial modul în care te percepe persoana iubită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iulie 2022

Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. Perspectiva acestora pot modela realitatea pe care tu o percepi și așa lucrurile devin mult mai ușor de îndeplinit. Oricât de exigentă consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iulie 2022

Te simți pregătită să-ți asumi riscuri și să te implici în proiecte care în momentul de față par a fi nerealizabile. În anumite contexte în care te vei afla la birou vei avea senzația că ești pusă la încercare. Anumite persoane îți vor mărturisi lucruri care te fac să fii confuză. Acordă încredere propriei intuiții!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iulie 2022

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iulie 2022

Astăzi ai nevoie de orice tip de ”distragere socială” deoarece echilibrul emoțional îți este sfâșiat de deciziile radicale luate de persoana iubită. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât te-ai fi așteptat. Oferă-ți timp pentru a integra la nivel profund ceea ce trăiești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iulie 2022

Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un proiect personal, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Cu toate astea, este important să crezi în șansa ta. De cele mai multe ori refuzi să ieși din propria ”bulă de confort”.
Articole astro