Horoscopul zilei de 21 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iulie 2020

Ai o viziune foarte clară și statornică asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Jupiter în casa relațiilor personale, îți dai seama că tot ceea ce faci în căsnicia ta are menirea să îți aducă împlinirea de care aveai nevoie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iulie 2020

În această perioadă tot ceea ce îți dorești este să reușești să te faci remarcată de superiori. Acesta va fi chiar primul gând cu care te vei trezi. Ai nevoie de o reconfirmare a abilităților din mediul profesional și o cauți cu orice preț și în orice context în care te afli.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iulie 2020

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iulie 2020

Ziua se anunță a fi intensă din punct de vedere energetic, chiar dacă starea ta de spirit este jovială. Ai multe lucruri de îndeplinit și nu ai timp de răgaz. Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iulie 2020

Îți dorești să vorbești despre ceea ce simți, dar nu simți nicio încredere în raport cu cei din jur. Totul ți se pare foarte ”alunecos”. Prieteniile din viața ta sunt puse la încercare atunci când alegi să expui cu sinceritate tot ceea ce reprezină sau nu legătura dintre tine și persoanele în cauză.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iulie 2020

Comentariile pe care le faci în raport cu mai multe aspecte organizatorice îi irită pe colegi. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale. Pentru tine însă, părerea celor din jur nu este un etalon pentru reușită. Rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iulie 2020

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur și aceasta postură te face să te simți plăcut și plăcută. Cu toate astea, evenimentele care au avut loc în viața personală te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iulie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iulie 2020

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este complet nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iulie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iulie 2020

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri interesante despre limitele propriei persoane. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iulie 2020

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.
Articole astro