Horoscopul zilei de 21 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iulie 2019

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Lucrurile încep să intre într-o stare de calmitate și armonie care te impulsionează să mizezi mai mult pe ideile pe care le ai. Punerea acestora în aplicare te ajută să descoperi lucruri noi despre propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iulie 2019

Marte îți dă întodeauna curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Chiar și atunci când reușita în plan profesional presupune un compromis personal, nu alegi să faci asta. Nu crezi în asemenea succese. Pentru tine totul trebuie să se afle în perfect echilibru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iulie 2019

Ai pus întrebări și ai găsit răspunsuri. Modul în care ai reușit să integrezi anumite experiențe denotă faptul că ai ”crescut” mult din punct de vedere personal. Nu ai mai îngenuncheat în fața propriului destin, iar asta face din tine o luptătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iulie 2019

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iulie 2019

Chiar dacă în plan personal nu ai parte de prea multe provocări, nu îți displace modul în care se derulează lucrurile. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată. Simte această împlinire de care ai parte!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iulie 2019

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul ”bateriile emoționale”. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iulie 2019

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iulie 2019

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iulie 2019

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iulie 2019

Anumite subiecte de discuție te intrigă și te fac să adopți o atitudine defensivă, chiar dacă poate nu asta este intenția din spatele acțiunii. Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează întotdeauna o stare de disconfort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iulie 2019

O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale, chiar dacă nu știi unde te vor duce acțiunile tale. Atunci când drumul pe care îl alegi este unul anevoios, înveți să îți testezi cu înțelepciune prioritățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iulie 2019

Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele! Astăzi ai nevoie de odihnă pentru a evita să intri într-o stare depresivă.
Articole astro