Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iulie 2018

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iulie 2018

Astăzi, cei din jur se simt copleșiți de prezența ta sclipitoare. Chiar dacă în plan personal nu ai parte de prea multe provocări, nu îți displace modul în care se derulează lucrurile. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iulie 2018

Începe să lucrezi la îndeplinirea propriilor visuri! Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iulie 2018

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iulie 2018

Începutul acestei zile este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iulie 2018

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Ai încredere în tine și de această dată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iulie 2018

Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit, mai ales atunci când este vorba de tine. Pe alocuri, ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă astăzi, trebuie să înveți să fii discretă și să ai răbdare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iulie 2018

În loc să îi critici pe cei care îți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat. Întotdeauna susții despre tine că ești o persoană flexibilă și cu un accentuat simț al empatiei, însă acțiunile tale demonstrează contrariul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iulie 2018

Nu reușești deloc să te remarci, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă pentru tine. Îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți. Pentru tine totul este confuz și fără noimă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iulie 2018

Lumea exterioară este aproape distorsionată de puterea sentimentelor tale. Astăzi îți este un pic frică să te apropii de alte persoane, însă ai face bine să nu lași aceste sentimente să te copleșească. Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată, chiar dacă este weekend.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iulie 2018

Ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iulie 2018

Este momentul potrivit să acorzi o atenție sporită anumitor lucruri. Chiar dacă nu vezi lucrurile foarte clar acum, chiar nu trebuie să rezolvi într-o clipită tot puzzle-ul propriei vieți. Acordă-ți timp de înțelegere și integrare a tot ceea ce trăiești! Totul trebuie să decurgă într-un anumit ritm.
Articole astro