Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit, mai ales atunci când este vorba de tine. Pe alocuri, ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă astăzi, trebuie să înveți să fii discretă și să ai răbdare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Ai nevoie să îți menții mintea ocupată și focalizată asupra unor obiective importante pentru a trece peste confuzia generată de anumite întâmplări. Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Este posibil ca răspunsurile pe care le cauți și le afli astăzi să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Te simți înceată și nesigură și cauți aprobare și susținere în orice context în care te afli. Pentru tine este primordial modul în care te percepe persoana iubită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Schimbările bruște de temperatură te dezechilibrează la nivel energetic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un proiect personal, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Cu toate astea, este important să crezi în șansa ta. De cele mai multe ori refuzi să ieși din propria ”bulă de confort”.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Încă de la începutul zilei ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional, dar pe moment nu îți vei da seama de impactul pe care îl au. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente. Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Ai nevoie de odihnă!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană, dar și despre limitele legăturii emoționale dintre tine și partener. Perioada aceasta reprezintă pentru tine un motiv la îndemână pentru a ”profita” cât mai mult propria companie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă sau de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă într-o relație de prietenie te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din viața ta care au tendința să te tragă în spate ori de câte ori faci un pas înainte!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe, chiar dacă știi că acestea există.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 ianuarie 2020

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!
Articole astro