Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată. Astăzi ai nevoie de o asemenea ”distragere” deoarece echilibrul emoțional îți este sfâșiat de deciziile radicale luate de persoana iubită. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât te-ai fi așteptat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Lumea exterioară este astăzi complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de acționa din acest zile. Mai mult decât atât, nici starea de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă” și te complaci contemplând derizoriu la tot ceea ar fi putut să se întâmple altfel.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Chiar la început de săptămână o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale. Seara este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de compania unde lucrezi. Nu îți este pe plac acest lucru, dar o faci în interes profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

În loc să îi critici pe cei care nu-ți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat dacă vei exprima mai multă flexibilitate în acest sens. Această zi de luni nu aduce niciun pas înainte în ceea ce privește obiectivele tale profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o atmosferă mai armonioasă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scropion - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Astăzi, cei din jur se simt copleșiți de prezența ta sclipitoare. Chiar dacă în plan personal nu ai parte de prea multe provocări, nu îți displace modul în care se derulează lucrurile. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul oaza de energie. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Marte. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii luni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Chiar dacă majoritatea deciziilor pe care le vei lua astăzi nu îți vor influența echilibrul interior, trebuie să ai grijă la modul riscant în care alegi să faci lucrurile.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana imprevizibilului.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 ianuarie 2019

Cu siguranță nu îți dorești să suporți consecințele propriei impulsivități și de aceea este important să faci lucrurile cu calm. Chiar dacă inițiativa celor din jur de a se implica în tot felul de proiecte sociale ți se pare de admirat, trebuie să fii conștientă de implicațiile unei astfel de decizii.
Articole astro